Hei!

Jeg heter Maria Hetland og kommer fra Bergen. Min store lidenskap er fotografering og derfor gjør jeg alt for at du skal bli fornøyd. Jeg var ferdig utdannet i 2009 ved Norsk fotofagskole som er landets beste fotoskole.

Mitt største ønske er å skape minner som du vil ha glede av i mange år. Det gøyeste jeg gjør er å fotografere bryllup og barn. Jeg stortrives i selskap med andre mennesker og at ingen dager er like. Det er noe helt spesielt å få fotografere brudepar. Det er rett og slett kjærlighet i luften. Det er en ære å være fotograf på en slik dag. 

Jeg elsker å fotografere barn. Ingen er seg selv bedre enn barn. De gir naturlige fine uttrykk på bildene. 

Jeg er flink til å skape en god og trygg stemning, slik at du kan føle deg avslappet foran kamera. Det viser seg alltid i det ferdige resultatet. Jeg liker å jobbe effektivt, men jeg er veldig opptatt av å levere høy og god kvalitet på bildene. Jeg åpner studio på Midtun i august. Kom gjerne på besøk i Hardangerveien 21. 

Jeg håper du koser deg her inne med å se på alle de fine menneskene jeg har fotografert. Send meg gjerne en mail om du lurer på noe =)

Takk for at du besøker hjemmesiden min.

-Maria

6 + 6 =

Send meg en epost

fotografmariah@gmail.com