Prisliste 2020 * Fotograf Maria

 Nyfødtfotografering:

 

Fotografering koster 2000 kr

Prisen inkluderer:

-3 timers fotografering

-Online bildegalleri

-Bestillingstime

 

Gravid – Baby –1 års – søsken og – Familie –

fotografering:

 

Fotografering koster 1500 kr

Prisen inkluderer:

-1 time fotografering

-Online bildegalleri

-Bestillingstime

 

FORSTØRRELSER

Her er priser på forskjellige størrelser. Det er samme pris om du velger akrylglass, touch eller touch art. Det er størrelsen på bildet som avgjør prisen.

Det eneste du trenger å tenke på er hvilken stil du syns er finest og vil passe best inn i ditt hjem.

TOUCH

Touch bilder er printet på fotopapir, laminert og montert på en treplate og har derfor fortsatt den høye kvaliteten .Touch er et stilrent design som setter bildet i fokus.  Det har 16 mm kanthøyde og ferdig opphengsystem bak. Det kommer i mange forskjellige størrelser. Du kan velge mellom flere ulike farger på kantene. 

TOUCH ART

Dette håndlagde produktet er bare så fint.

Bildet er trykt på akvarellpapir før det lamineres på 15 mm treplate med ferdig opphengsystem bak. Bildet blir deretter slipt og fiberkantene i papiret blir synlige. Det blir en lekker overgang mellom bildet og platen, samtidig som hjørnene og kantene blir avrundet. Strukturen i treet kommer også tydelig frem. For å gi bildet god beskyttelse og ett unikt uttrykk pensles bildet over for hånd med matt lakk.

Produktet kommer i flere forskjellige størrelser og former. Kvadrat, rektangel, oval og sirkel.

MODULER

 

Touch kommer også i mange forskjellige moduler. Slik at du kan lage en bildevegg presentert på en moderne måte. Hva er vel ikke bedre enn å ha bilder på veggen av de som betyr mest for deg?

IMAGE BOX

Image Box er et genialt produkt som kan brukes på forskjellige måter. Du velger ut 10 favorittbilder fra din fotografering. Her kan du velge ut mange forskjellige bilder.  De laminerte bildene blir levert i en lin trukket boks, som du velger fargen på og det følger med en rammekloss. Eller de kan bare ligge som en skatt i esken.  Ønsker du å gi et eller to bilder i gave er dette produktet perfekt for deg.

LAMINERTE BILDER

Laminerte bilder er veldig populært.

Når bildet er laminert så høyner det kvaliteten på bildet. Det er fordi det er beskyttet mot uv stråling som blekner farger og mot fuktighet. Bildet blir limt på en bakplate slik at det fint kan stå i en rammekloss eller rammes inn. Laminerte bilder trenger ikke glass ved innramming. Slik at du unngår gjenskinn i glasset.

ALBUM

Ønsker du å kjøpe mange bilder er et album produktet for deg. Alt for mange bilder ligger bare på en harddisk nå for tiden og blir aldri sett på. Men minnene dine fortjener noe mer. Med et album kan dere sitte sammen i sofaen og se på bildene om og om igjen. Albumet har harde sider som tåler å bli bladd i mange ganger. Det er helt fantastisk kvalitet på printen. Du kan velge mellom 10, 20 eller 30 sider i albumet og hvilke farget det skal ha på utsiden og om du ønsker pregning. For eks.navnet på barnet ditt. Jeg designer et unikt albumet for deg helt uten ekstra kostnad

TAKKEKORT

12 x 17 cm – 35 kr stk

15 x 15 cm – 35 kr stk

15 x 15 cm doble – 38 kr stk