BABY FOTOGRAFERING

Velkommen til babyfotografering (5-8 mnd) i mitt studio på Midtun i Bergen. Dette er en fin fotografering når babyen begynner å utforske verden rundt seg og deres personlighet skinner igjennom på bildene.

baby-gutt-ligger-på-gulvet-brunt-gulv-brunbakgrunn
Baby jente som ligger på magen på hvit bakgrunn. Har på seg lyse gule klær.
Baby som sitter på et trefat. Jenten har på seg oker gul og oransje strikkekjole med strikke lue til. Bakgrunnen er brun og det er pyntet med solsikke blomster.

Gratis babyfotografering (5-8 mnd) for deg som har vært på nyfødtfotografering hos meg:

1 time fotografering, bestillingstime og ekstra digitale bilder på de digitale pakkene.

Digitale bilder:

Grunnpakker:

17 stk: 11 000 ,- Du får 25 bilder til prisen 17 stk.

12 stk: 9000 ,- Du får 17 bilder til prisen av 12 stk.

7 stk: 7000,- Du får 10 bilder til prisen av 7 stk.

baby-gutt-sitter-i-kurv-brunbakgrunn-bambuskurv
Baby jente sitter I en kurv sammen med bamse kaninen sin. Det er lyse gul eller oker gul bakgrunn. Hun har på seg beige kjole med blomster bånd. Hun ser ned til siden.

Det vil bli laget klart litt forskjellige bakgrunner som det er mulig å bruke. Vi kan bruke de samme fargene som ble brukt på nyfødtfotograferingen, slik at de passer godt sammen. Vi tilpasser fotograferingen til din baby. Liker din baby helst å ligge på ryggen og holde sine egne tær, eller på magen å løfte sitt eget hode med stolthet, så gjør vi det din baby liker best. Noen babyer kan også sitte med litt støtte i en kurv.

Kan babyen din sitte er det også mulighet til å ta melkebad. Da fyller jeg en liten stamp med varmt vann, fyller litt melk i vannet, slik at vannet ikke blir gjennomsiktig. Pynter med blomster. Jeg har alt vi trenger til melkebad og håndklær til etterpå. Gi meg beskjed før fotografering om du ønsker melkebad. 

Klær: Velg tidløse klær, uten for mye mønster eller logo. Snekkerbukse, rompere, og strikkeklær blir alltid fint på bilder. Dropp gjerne bodyer og strømpebukse. Det kan være fint å matche klær med barnets øyefarge. Smykker, luer og hårpynt er veldig fint på bilder. Jeg har litt klær til utlån, så bare spør om det er noe du kunne tenkt deg å låne, så kan jeg se hva jeg finner. 

dåp-dåpsjente-dåpkjole-lysgråbakgrunn
Baby i et melkebad med blomster rundt seg.
Smilende gutt ligger på magen med bar hud på hvit bakgrunn.

Babyfotografering handler om å fange de øyeblikkene som går så raskt forbi. Når babyen er 6 måneder, er de på vei mot en ny fase i livet, og det er fantastisk å ha bildene som kan vare livet ut. Disse bildene blir en skatt for familien, og de vil alltid minne dere om de tidlige dagene av deres barns liv.

8 + 14 =

Babyjente som er veldig glad og holder et rasleegg. Det er brun bakgrunn og pyntet med solsikke blomster. Hun har på seg en oransje og oker gul strikkekjole og oker gul strikkelue.
Baby som sitter på et trefat. Jenten har på seg oker gul og oransje strikkekjole med strikke lue til. Bakgrunnen er brun og det er pyntet med solsikke blomster.