FAMILIEFOTOGRAFERING

Når tok du familiebilder hos fotograf sist? Aldri eller flere år siden?  Det er faktisk veldig vanlig, for det er så lett at det går i glemmeboken når livet er travelt. Mødre er de som oftest tar mest bilder i hverdagen. Det er nok derfor de som regel ikke er med på så mange bilder selv, på tross av at det er de som foreviger hverdagsøyeblikkene. Men barna dine vil ha bilder sammen med deg. Det er noe de vil sette stor pris på og bilder blir bare mer verdt som årene går. 

Jeg elsker å fotografere familier ute i Bergen. Det er en egen stemning over bildene ute. De blir mer ekte. Den perfekte tiden for en ute fotografering av familien er mellom mai og oktober. Familiebilder kan tas i alle aldre. Hver alder har sin sjarm, og målet er at fotograferingen skal være et fint felles minne som dere kan se tilbake på i form av nydelige bilder.

 

Fotograf Bergen. Familiefotograf. Søskenbilder. 4 søsken. beige klær. to eldste barna sitter på en kjelke. to barn står ved side av. Kurv trille bamse kaninbamse
Fotograf Bergen. Familiefotograf. Søskenbilder. 4 søsken. beige klær. høstfarger ute i bakgrunner
Fotograf Bergen. Familiefotograf. Søskenbilder. 4 søsken. beige klær. fire barn sitter på en kjelke. Høstfarger ute i bakgrunnen.
Under en familiefotografering tar vi hele familien samlet, søskenbilder, to og to og portretter av hver enkelt. Dette gir deg mange muligheter i etterkant av fotograferingen, veggbilder i stuen, bilder i en fin eske eller album, dette finner vi ut av sammen.
Du velger om dere vil komme i studio mitt på Midtun i Bergen eller vi avtaler å møtes ute.
Klær:  Det er viktig at du føler deg vel i de klærne du velger. Det er fint om dere matcher litt. Velg klær i samme fargenyanse. Uten for mye mønster, logoer eller figurer. Det er spesielt fint om klærne matcher øyenfargen. Fargene må gjerne gå igjen i fargene som naturen har når vi skal ta bildene.
Jeg kan gjerne ringe deg, slik at vi kan planlegge fotograferingen, du kan spørre om alt du lurer på slik at fotograferingen blir slik du ønsker.
*1800,-/2000,-
Prisen inkluderer:
  • 1 time fotografering
  • Bestillingstime
*Prisen gjelder om jeg får bruke bildene til egen markedsføring
Bilder og produkter kommer utenom. Du bestiller de bildene du ønsker på bestillingstime. Du finner prisene her:
Fotograferingen skal betales i sin helhet etter fotografering. Jeg foretrekker at du betaler med kort.

I korte trekk foregår det slik:

-Du tar kontakt og bestiller time.

-Vi møtes på avtalt tidspunkt og sted, og tar masse fine bilder.

-ca en uke etter fotograferingen får du tilsendt en link til galleriet ditt for gjennomsyn av bildene

-ca 2 uker etter fotograferingen kommer dere på bestillingstime i mitt studio for gjennomgang av bildene samt utvelgelse av hva dere ønsker å kjøpe.

-Bildene dere har kjøpt blir fakturert og kan hentces i studio på Midtun i Bergen etter 4 uker.

Ta kontakt for booking av fotografering eller om du har spørsmål:

Ps. Sjekk søppelposten om du ikke har fått svar iløpet av få dager.