JULE-

FOTOGRAFERING

2022

I år som i fjor blir det julefotografering i studio. Det blir også satt opp en dag for utefotografering. Jeg gleder meg til å se nye og gamle kunder igjen til årets mini-julefotografering.
Det blir satt av 30 min til hver kunde hvor 20 minutter av disse er til fotografering. Fotografering i studio lørdag 5 og onsdag 16 november. Utefotografering 12 november. Det blir fotografert mellom kl.10.00-14.00.
Julefotografering 2022 Julebilder
Julebilder 2022
Fotograferingen i studio er på en hvit og grønn julebakgrunn. På bakgrunnen er det litt av en gran med gult varmt sollys. 
Adr: Hardangerveien 21, 5224 Nesttun. Det er gratis parkering rett utenfor. 
Utefotograferingen er på Midtun ved de gamle togskinnene. Når du er ved den store rundkjøringen ved Midtun, kjører du inn til jysk og snur i den rundkjøringen, rett før du kommer til den store rundkjøringen igjen kan du svinge inn til høyre og parkere ved den parkeringsplassen. 
PS. Denne kan bli flyttet inn i studio eller til en annen dag om det regner mye. 
Hund i skogen
Nissejente i røde klær
PRISER:
  • Fotografering 30 min, inkludert et digitalt bilde 990,-
  • Ekstra bildefiler 990,- pr stk. eller alle digitale bildefilene til 2500,-
PRAKTISK INFO:
  • Møt opp nøyaktig til tildelt tid. Vennligst respekter tiden dere får utdelt, da det kan komme mange andre etter dere som ikke ønsker å vente lengre enn de må.
  • Det er lurt å kle seg godt på utefotograferingen, helst flere lag og ull innerst. Fine luer, votter og strikkeklær i like toner er helt perfekt.
  • Oppgi ditt mobil nr, dette er viktig til dere som melder seg på utefotografering. Blir været for dårlig, vil jeg sende ut en melding til alle om å møte opp i studio/ny dato i stedet.
  • Bildene leveres i jpg format.
  • Det vil være kortautomat tilgjengelig for betaling av fotoen når den er ferdig. Fotograferingen koster på 990,- Ønsker du flere bilder faktureres dette i etterkant.

 

Julefotografering 2022
Julebilde av to jenter i hvit kjole
Julefotografering, grønt grantre som bakgrunn, to jenter i hvit kjole på kjelke

Book julefotografering her: 

9 + 12 =