MINI BABY FOTOGRAFERING

Velkommen til mini babyfotografering (5-7 mnd) i mitt studio på Midtun i Bergen. Dette er en fin fotografering når babyen begynner å utforske verden rundt seg og deres personlighet skinner igjennom på bildene.

Baby som sitter på et trefat. Jenten har på seg oker gul og oransje strikkekjole med strikke lue til. Bakgrunnen er brun og det er pyntet med solsikke blomster.
Baby jente som ligger på magen på hvit bakgrunn. Har på seg lyse gule klær.

Mini babyfotografering (5-7 mnd) som varer i 30 min. Der 20 minutter er til fotografering. Det kan virke som litt liten tid, men det er mer enn nok tid til å få mange fine og forskjellige bilder. Som regel er babyen lei etter de 20 minuttene. Det vil bli babyfotograferingen 26/27 oktober og torsdag 9/10 november med begrensede plasser.

Fotograferingen koster 750,-

På denne fotograferingen er det er 50% rabatt på digitale bilder. Prisene på de digitale bildene blir da:

Digitale bilder:

Grunnpakker:

17 stk: 5450,-

12 stk: 4450,-

7 stk: 3450,-

Denne fotograferingen er i utgangspunktet for babyen din. Men om du ønsker å ha med søsken eller familien så er det mulig mot et tillegg på 990,-

Smilende gutt ligger på magen med bar hud på hvit bakgrunn.
Baby jente sitter I en kurv sammen med bamse kaninen sin. Det er lyse gul eller oker gul bakgrunn. Hun har på seg beige kjole med blomster bånd. Hun ser ned til siden.

Det vil bli laget klart tre forskjellige bakgrunner som det er mulig å bruke. En hvit, en brun og en gul med blomster. Vi tilpasser fotograferingen til din baby. Liker din baby helst å ligge på ryggen og holde sine egne tær, eller på magen å løfte sitt eget hode med stolthet, så gjør vi det din baby liker best. Noen babyer kan også sitte med litt støtte i en kurv.

Kan babyen din sitte er det også mulighet til å ta melkebad. Da fyller jeg en liten stamp med varmt vann, fyller litt melk i vannet, slik at vannet ikke blir gjennomsiktig. Pynter med blomster. Jeg har alt vi trenger til melkebad og håndklær til etterpå. Gi meg beskjed før fotografering om du ønsker melkebad. 

Klær: Velg tidløse klær, uten for mye mønster eller logo. Snekkerbukse, rompere, og strikkeklær blir alltid fint på bilder. Dropp gjerne bodyer og strømpebukse. Det kan være fint å matche klær med barnets øyefarge. Smykker, luer og hårpynt er veldig fint på bilder.

Baby i et melkebad med blomster rundt seg.
Smilende jente som ser rett i kamera. Oker gul bakgrunn. Beige kjole og holder en bamsekanin.
Glad babyjente med lyse gule klær på hvit bakgrunn.

Babyfotografering handler om å fange de øyeblikkene som går så raskt forbi. Når babyen er 6 måneder, er de på vei mot en ny fase i livet, og det er fantastisk å ha bildene som kan vare livet ut. Disse bildene blir en skatt for familien, og de vil alltid minne dere om de tidlige dagene av deres barns liv.

14 + 5 =

Babyjente som er veldig glad og holder et rasleegg. Det er brun bakgrunn og pyntet med solsikke blomster. Hun har på seg en oransje og oker gul strikkekjole og oker gul strikkelue.
Baby som sitter på et trefat. Jenten har på seg oker gul og oransje strikkekjole med strikke lue til. Bakgrunnen er brun og det er pyntet med solsikke blomster.