NYFØDTFOTOGRAFERING

Velkommen til nyfødtfotografering i mitt studio på Midtun i Bergen.

Her er alt tilrettelagt for en nyfødtfoto. Jeg varmer studio godt opp før dere kommer, så den lille skal trives. I studio kan du forsyne deg med varm kaffe og te, og slappe av under fotograferingen. Her finner du også stellebord, bleier, våtservietter, vannkoker, mikrobølgeovn. Du trenger ikke å bekymre deg for å ha glemt noe. Jeg bruker mye tepper til å svøpe babyen slik at den sover seg godt gjennom fotoen. Hos meg kan du låne luer, hårbånd, og strikkeklær om du ønsker det. 

Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby.Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Jente på grønn bakgrunn med hårbånd.
Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby. Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Gutt med hvit strikkelue i en brun bøtte.Brun bakgrunn med hvite ranukler blomster.
Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby. Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Jente på okergul bakgrunn. svøpt i et oker gult teppe.

Den første tiden som mamma sover en lite og med det kan det fort føles som du har en «smeltehjerne» som gjør det vanskelig å huske tilbake. Babyen din er bare liten en gang og tiden går så fort. Ta bilder som hjelper deg til å huske den aller første tiden sammen med babyen din.

Nyfødtfotografering starter som regel kl.10.00 og varer som regel i 2-3 timer. Jeg har satt av god tid slik at vi har tid til mating og bleieskift.

Jeg tar gjerne søskenbilder og familiebilder under en nyfødtfotografering. Ta med klær til søsken og til dere foreldre.

Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby. Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Søskebilder. søsken. søskenkjærlighet. to jenter på brun pels bakgrunn.okergule kjoler jemini.
Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby. Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Gul bakgrunn. Baby svøpt i teppe med hårbånd  og ligger i en kurv. Rust røde ranukler blomster rundet kurven.
Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby. Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Jente med grønt hårpynt og grønt svøpeteppe. Ligger på et brun skinnfell.

Book tid når du forsatt er gravid. Da vet jeg at jeg kan garantere deg plass i kalenderen min. Jeg anbefaler at babyen er mellom 5-14 dager, siden da sover babyen ofte best. Men om babyen din er blitt 3-4 uker, så går det også helt fint. Sende meg din termin dato og spør meg om jeg har ledig tid til deg. Men har du glemt det og ikke avtalt fotografering mens du var gravid, så må du gjerne høre om jeg har ledig tid til deg likevel. 

Nyfødtfotografering:*1800,-/2000,-

Prisen inkluderer:
  • 3 timers fotografering
  • Bestillingstime
*Prisen gjelder om jeg får bruke bildene til egen markedsføring.
Bilder og produkter kommer utenom. Du bestiller de bildene du ønsker på bestillingstime. Du finner prisene her: https://express.adobe.com/page/E2eU1ia1mDjPP/
Fotograferingen skal betales i sin helhet etter fotografering. Jeg foretrekker at du betaler med kort.
Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby. Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Jente på lysebrun bakgrunn. Hun har på seg hvit hårbånd.
Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby. Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Tvillinger, gutt og jente på brun bakgrunn. Sover og holder rundt hverandre. Søskenkjærlighet.
Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby. Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Familiebildet. mamma og pappa med hver sin baby. tvillinger. Hvite klær og brun bakgrunn.
Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby. Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Nyfødt gutt svøpt i et brunt teppe. Ligger sovende på en brun bakgrunn.

I korte trekk foregår det slik:

– Du tar kontakt og bestiller time.

– Vi møtes i studio og tar masse fine bilder.

– ca to uker etter fotograferingen får du tilsendt en link til galleriet ditt for gjennomsyn av bildene

– ca 2 uker etter fotograferingen kommer dere på bestillingstime i mitt studio for gjennomgang av bildene samt utvelgelse av hva dere ønsker å kjøpe.

– Bildene dere har kjøpt blir fakturert og kan hentes i studio på Midtun i Bergen. Leveringstid er 8 uker. 

Nyfødtfotograf i Bergen. Jente sover på beige bakgrunn med hårbånd.
Nyfødtfotograf i Bergen. Familiebildet, pappa og mamma og nyfødt sønn. Bakgrunnen er brun, foreldrene er kledd i hvitt og babyen er svøpt i en beige teppe.

Jeg er så takknemlig for å få lov å fotografere så mange søte små. Det er rett og slett drømmejobben å være en nyfødtfotograf.

Ta kontakt på mail/kontaktskjemaet om du har spørsmål eller vil booke en nyfødtfotografering:

3 + 6 =

Ps. Sjekk søppelposten om du ikke har fått svar iløpet av få dager.

Nyfødtbilder Bergen Nyfødtfotograf Nyfødt gutt sover på grønn bakgrunn svøpt i grønt teppe
Nyfødtfotograf Bergen. Nyfødt baby sover i en kurv på grønn bakgrunn med hvite blomster rundt.