Save the date fotografering er utrolig gøy. Dette er Marie og Ørjan som forlovet seg i New York. Men bestemte seg for å gifte seg to år etter forlovelsen. Da var det veldig lurt å informere gjestene sine at de hadde satt datoen så langt frem i tid. Utrolig greit at alle de nærmeste kan holde av datoen.

En sensommerdag avtalte vi en save the date fotografering og turen gikk til Smøråsfjellet. Vi fant en liten  brygge ved vannet og orndet til en romantisk piknik. Ballongene ble festet til bryggen og muffinsene ble servert.

Marie vet hvordan hun vil ha det, så alt ble veldig gjennomført. Fargene gikk i turkis og lyserosa. Se de fine bokstavene som Marie hadde klippet ut. Du trenger ikke skrive så mye på save the date kortene. All informasjon til gjestene kan komme i invitasjonen du sender ut like før bryllupet. Denne teksten på bildet under var den eneste teksten som sto på kortene til Marie og Ørjan.

Dette bildet under her ble spart på til invitasjonene som ble sendt ut 5 mnd før bryllupet. Det ble så gjennomført og fint fra begynnelse til slutt.

Jeg skal innrømme at jeg er veldig stolt av denne fotograferingen.