SMASH THE CAKE

Smash the cake fotograferingen koster *1800/2000kr
*Pris gjelder om jeg får bruke bildene til min egen markedsføring
1 times fotografering
Bestillingstime
En kake
Lån av  klær
Ballonger
Du kjøper bare de bildene som du liker aller best.
Les om produktene her: https://express.adobe.com/page/E2eU1ia1mDjPP/
Produkter som vil hjelpe deg til å ta vare på øyeblikkene og gi deg minne for livet.
Smash the cake fotografering passer perfekt til å kombinere med en 1 årsfotografering.
Jeg begynner fotograferingen med vanlige bilder. Som regel begynner jeg med et klassisk bilde i bar overkropp på svart bakgrunn. Det vil bli fotografert på litt forskjellige bakgrunner som passer barnet og klærne. På disse bildene kan du også ta med søsken og familie.
Når vi er ferdig med første del av fotograferingen er det klart for smash the cake bilder. Dette er en skikkelig bursdagsfotografering. Her får vi frem hvor nysgjerrige 1 åringer er og de forskjellige reaksjonen de får ved å bli servert en hel kake.  Noen blir veldig overrasket og andre klapper hendene av stor glede.
Du kan velge mellom rosa eller blå kake. Jeg har flere tyllskjørt og selebukser som det er mulig å låne. Ballongene velger vi utifra hvilke fargetema du ønsker.
Den aller første bursdagen skjer bare en gang. Så da er det ekstra gøy å gjøre litt ekstra ut av det. Men glemte du å gjøre det ved 1 års dagen, så går det også fint ann å ta smash the cake fotografering på 2 eller 3 års dagen også. Har du flere spørsmål eller vil booke fotografering. Send meg en melding eller mail: post@fotografmaria.no

Ps. Sjekk søppelposten om du ikke har fått svar iløpet av få dager.