TA VARE PÅ DE FØRSTE MINNENE

 

 

«Vi var på nyfødtfoto hos Maria mens lille bare var noen dager gammel. Det var varmt og godt i studio, og alt var lagt til rette for en god opplevelse. En rolig og behagelig atmosfære. Vi slappet av i sofaen med kaffe, mens Maria fotograferte lille. Det ble flere amme- og skiftepauser, og ingen stress. Det var vanskelig å velge bilder på visningsdagen, alle var jo så fine! Vi gleder oss allerede til 1-årsfoto når den tid kommer. Maria er superdyktig, og anbefaler alle å dra til henne for nyfødtfoto.»

Elisa Gabrielsen

Gravid dame i hvit kjole med rosa kirsebær trær i bakgrunnen

Nyfødtfotografering passer for deg som ønsker:

 • å bevare de uerstattelige øyeblikkene med din baby
 • å ha bilder som alltid vil ta deg tilbake til den første tiden sammen
 • å fange bildene av de mest betydningsfulle personene i livet ditt, skape de første familiebildene
 • å investere i kvalitetsprodukter som varer livet ut og blir arvet av kommende generasjoner
 • å bevare minnet om den spesielle tiden da du ble Mamma
nyfødt baby gutt svøpt i grønt teppe og grønn lue. Ligger i en kurv på saueskinn. Bakgrunnen er i jordfarger.

 

Her er alt tilrettelagt for en nyfødtfoto. Studioet er  godt og varmt før dere kommer, så den lille skal trives. I studio kan du forsyne deg med varm kaffe og te, og slappe av under fotograferingen. Her finner du også stellebord, bleier, våtservietter, vannkoker, mikrobølgeovn. Du trenger ikke å bekymre deg for å ha glemt noe.

Jeg bruker mye tepper til å svøpe babyen slik at den sover seg godt gjennom fotoen. Hos meg kan du låne luer, hårbånd, og strikkeklær om du ønsker det. Vi blir sammen enig om hvilke farger du ønsker å ha på bildene dine.

 

Nyfødt gutt i grønn lue og teppe. Sover i en kurv. Brun bakgrunn.

Tips til fotograferingen:

 1. Kle dere lett. Det er varmt og godt i studio. Babyen liker at det er varmt og det gjør at de sover dypere og er mer komfortable.
 2. Hvis dere vil ta foreldre bilder, ta med noen nøytrale t-skjorter, gjerne hvite eller svarte.
 3. Mat babyen før du setter du setter babyen i bilstolen og kjører til meg. Da sover som regel babyen og jeg kan begynne å ta bilder med en gang dere kommer.
 4. Kle gjerne babyen i en hel pysj. Ikke body som jeg må ta av over hodet.
 5. Ta gjerne med smokk.
 6. Ta gjerne med litt mat til deg selv, så kan du spise i fred mens jeg fotograferer babyen.
nyfødt jente baby i beige teppe og lue på brunt teppe / flokati

Book tid når du forsatt er gravid. Da vet jeg at jeg kan garantere deg plass i kalenderen min. Jeg anbefaler at babyen er mellom 5-14 dager, siden da sover babyen ofte best. Men det går fint om babyen din er 3-4 uker. 

Nyfødtfotografering:*1800/2000,- Din pris for fotograferingen er: *850/950,-

Prisen inkluderer:
 • 3 timers fotografering
 • Bestillingstime

*Prisen gjelder om jeg får bruke bildene til egen markedsføring.
Bilder og produkter kommer utenom. Du bestiller de bildene du ønsker på bestillingstime.
Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby. Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Tvillinger, gutt og jente på brun bakgrunn. Sover og holder rundt hverandre. Søskenkjærlighet.
Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby. Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Jente på okergul bakgrunn. svøpt i et oker gult teppe.
Nyfødtfotograf i Bergen. Bilder av baby. Nyfødtfotografering. Nyfødtbilder. Fotograf Maria. Gutt med hvit strikkelue i en brun bøtte.Brun bakgrunn med hvite ranukler blomster.

– FORGLEMMEGEI ESKE – 

Dette er en eske med dine 10 favorittbilder.  Her er det mange muligheter. Du kan ramme de inn, sette de på en rammelist, gi i gave til besteforeldre eller bevare de trygt i esken. Dette produktet er spesielt populært blant de som velger nyfødtfotografering hos meg.